Paștele în Clisura Dunării – destinația de poveste, perfectă pentru minivacanță

clisura dunării
casinoherculane by sungarden

Minivacanța de Paști aduce, la pachet, un sejur de vis, în unul dintre cele mai râvnite locuri din România – Clisura Dunării. Pensiuni de lux, bucate tradiționale și nenumărate drumeții și plimbări pe Dunăre.

Locul preferat de turiștii din întreaga țară, și nu numai, vă așteaptă să îl vizitați în aceste zile, mai ales că minivacanța din acest an pune la dispoziție aproape o săptămână de concediu.

Pensiunile de pe Clisura Dunării sunt pregătite să își întâmpine oaspeții cu preparate tradiționale, servicii turistice de top și cu surprize pe măsura așteptărilor. Mai mult, spectaculoasa Clisură așteaptă să o vizitați, să vă bucurați de peisajele care vă taie respirația și să vă bucurați de drumeții sau plimbări pe Dunăre.

tarabostes 44

Spre exemplu, la Danube Village Resort, în această perioadă, intrarea este gratuită la piscina încălzită, în limita locurilor disponibile, iar jacuzzi-ul este funcțional, apa având 34°. La Tarabostes Ranch gurmanzii sunt așteptați, printre altele, și cu o saramură de pește de Dunăre, de zile mari, preparată cu drag și spor așa cum gazdele au obiceiul să o facă. De reținut este faptul că saramura este o rețetă diferită de sărămurica și storceag-ul, care sunt alte mâncăruri… de pește!

tarabostes 33

Când vine vorba de distracție, nu trebuie ratată nici pensiunea din Dubova, „La Vella”  unde petrecerile de fițe au devenit deja o tradiție, cu Dj și artiști de renume. Și acest sezon va fi plin de lux și de aventură pentru că sunteți invitați să vă alăturați unei noi experiențe unice, pe apă și la mal. La Vella vă îndeamnă să descoperiți frumusețea Dunării, în croazierele  private și să vă bucurați de momente de relaxare și distracție exclusivă.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

la vella

Turiștii care decid să viziteze Clisura Dunării  au posibilitatea să se bucure de croaziere cu barca, să viziteze monumentele istorice și ruinele cetăților care se află în zonă. iar cei care vor doar să se relaxeze, în aceste zile de sărbătoare, au la dispoziție centre spa, ateliere încondeiat ouă, pentru copii. Cel mai important obiectiv turistic, de departe este chipul lui Decebal, sculptat în piatră, magnetul care atrage mii de turiști, an de an.

 

clisura dunării


Clisura Dunării (sau Defileul Dunării) este cuprinsă între Moldova Noua și Gura Văii, partea cea mai pitorească constituind-o Orșova și “Cazanele Dunării”, situate pe raza localităților Eșelnița și Dubova. Un paradis care poate fi admirat oriunde, pe tot teritoriul Clisurii.

danube village Danube Village

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/