Pași timizi pentru iluminatul arhitectural la Reșița!

Consilierii locali au aprobat la cel mai recent plen un studiu de fezabilitate pentru modernizarea unei mari părți a sistemului de iluminat public. Autoritățile caută soluții prin care să atragă bani. Asta, după ce au licitat lumina la un preț mai mic prin Bursa Română de Mărfuri.

„Am analizat și aprobat un studiu de fezabilitate ce vizează modernizarea unei mari părți a sistemului de iluminat public. Este vorba de al doilea studiu de fezabilitate pentru care noi căutăm bani europeni sau chiar surse guvernamentale. Acest studiu cuprinde și alte aspecte pe lângă iluminatul stradal. Este vorba de iluminat arhitectural atât în parcuri, cât și pe construcții și cred că este un studiu potrivit pentru Reșița”, a precizat Mihai Stepanescu, în urma ședinței de consiliu local din această săptămână.

FOTO: www.iluminari-elitedecor.ro

Comments

 1. resitean says:

  Ce mult ne place sa studiem, ne place mult teorie, dar sa aplicam practic,nicidecum. Se comanda studiu, peste studiu, peste studiu de fezabilitate fara a se concretiza rezultatul final. Se observa lipsa de transparenta si de a ascunde numele firmelor care realizeaza aceste studii, in mod repetat si pe bani multi. Nu cumva aceste firme sunt ,,abonate” la banul public, nu cumva cineva beneficiaza de ,,spor la salariu” la fiecare studiu contractat? Pesemne, iar o sa apara replici taioase la comentariul meu ale celor care il Preaslavesc pe Intaiul Fiu al Orasului, dar eu tin neaparat sa ii intreb daca ei vad rezultatele finale ale acestor studii?!

 2. Podsekalnikov says:

  O fi fezabil sau nefezabil iluminatul arhitectural la Resita? Iata intrebarea. Daca raspunsul e afirmativ se naste a doua intrebare. Ce element arhitectonic v-a avea privilegiu? Iata niste propuneri: Universalul Vechi, Posta din Govandari, Hala UCMR Calnicel, Gara de Nord, Cimitirul nr.8. Bineanteles ca cea mai interesanta intrebare e legata de numele societatii care efectueaza studiul de fezabilitate si cat costa? O fi ai nostrii…..

 3. Ceausescu says:

  pe langa floricele cumparate de la firma nevestei domnului primar …. mai iluminat arhitectural ne lipsea … iar fumezi gigele-n primarie !!!

 4. aaa says:

  si-o fi facut stepanescu firma de fezabilitate de face studiu dupa studiu!