Pași pentru renovarea energetică a Școlii 8 din Caransebeș

general nr 8 caransebes 620x400

Unitatea de învățământ din municipiul de pe Timiș și Sebeș va trece printr-un amplu proces de reabilitare, grație unei finanțări europene obținute de Primăria Caransebeș.

În ședința Consiliului Local de marți, 14 martie, aleșii caransebeșeni au aprobat documentația tehnico-economică, faza DALI (Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție n.r.) pentru investiția „Renovare energetică Colegiul Național «Traian Doda», corp B – Școala Generală nr. 8 din municipiul Caransebeș. Proiectul este finanțat în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, ca urmare a demersurilor făcute de administrația locală de pe Timiș și Sebeș. Valoarea totală a finanțării este de 4.995.244,84 de lei.

Lucrările propuse prin proiect sunt: izolarea termică a pereților exteriori și a planșeului;  înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare cu tâmplărie performantă energetic; montarea unui sistem de ventilare a aerului cu recuperare de căldură; montarea unui sistem de panouri fotovoltaice; montarea unui sistem de iluminat de tip LED.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

FOTO: ARHIVĂ

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/