„Atât de jos n-a coborât niciodată politica în Banat!”

mocioalca ion

Senatorul PSD Ion Mocioalcă nu-i mai tolerează lui Romeo Dunca derapajele în spațiul public și nici gafele pe care s-a obișnuit să le comită în postura de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Atacat în permanență, aproape obsesiv, de către Romeo Dunca și învinuit pentru toate cele care merg prost în județ, Mocioalcă spune că liberalul din fruntea CJ nu face altceva decât să încerce să-și ascundă neputința și interesele, situația instituției pe care o conduce fiind dezastruoasă. Senatorul social-democrat atrage totodată atenția că tonul pe care preferă să discute președintele Dunca întrece orice limită, că nivelul discuțiilor n-a coborât niciodată atât de mult.

„Eu cred că e un caz unic în România. Astfel de experimente nefericite nu ar fi trebuit să le trăiască județul Caraș-Severin. Politica a ajuns să se facă în sala de judecată și pe la parchetele din Caraș-Severin și Timiș datorită acestui personaj sinistru. Atât de jos n-a coborât niciodată politica în Banat!”, a declarat Ion Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

Parlamentarul n-a trecut cu vederea nici bilanțul sărăcăcios al Consiliului Județean Caraș-Severin din ultimii doi ani și jumătate, lucru despre care ar fi mult mai indicat să se discute în scena politică. „Am constatat cu tristețe că se prăbușesc poduri în ultima vreme în județ, că pică spitale și că ne eșuează proiectele. Astăzi, Consiliul Județean e o instituție prăbușită! Noi încercăm să-l trimitem acasă pe acest individ, dar acest lucru nu se poate face fără sprijinul masiv al locuitorilor județului Caraș-Severin, care sper ca măcar în ceasul al 12-lea să-și dea seama de valoarea celor care vremelnic conduc județul.”, a adăugat senatorul PSD.

1000x100 (5)