Pascu a așternut liniștea în Consiliul Local Bocșa

mirel pascu

Reprezentanții a trei partide au renunțat la jocurile politice, care nu cu mult timp în urmă însemnau circ, scandal și jigniri, pentru a opri declinul orașului!

Imediat după alegerile din septembrie 2020, în sala de ședințe a Consiliului Local Bocșa s-au trimis multe săgeți otrăvite. S-au plătit polițe și s-au aruncat cuvinte grele. Interesele orașului trecuseră în plan secund, iar asta se vede și astăzi, când sunt încă multe de reparat. Tot astăzi mai e ceva de remarcat. Atmosfera în Consiliul Local e cu totul alta. Oamenii și-au dat seama că orașul se află în derivă și că este necesară o stabilitate și o predictibilitate a lucrurilor. Consilierii locali au înțeles acest mesaj dat prin vot de către cetățeni. PSD, PNL și PMP, actorii politici de aici, de jumătate de an de când sunt primar, chiar fac ceea ce trebuie pentru oraș. Au fost doar câteva abțineri, dar în general toate hotărârile merg cu unanimitate de voturi. Cum e posibil așa ceva?! Am venit cu lucruri serioase, cu liste de investiții care să dezvolte orașul. Am arătat o deschidere și o transparență totală, lucruri care lipsiseră în ultimii ani în Consiliul Local Bocșa.”, a explicat primarul Mirel Pascu pentru expressdebanat.ro.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Edilul-șef a dat și câteva exemple de proiecte pentru care a primit sprijin total din partea consilierilor locali și a viceprimarului Sorin Perian. Am dezvoltat multe proiecte: complexul sportiv de la Izvorul, unde așteptăm studiul de fezabilitate și apoi să-l depunem la CNI. Suntem dispuși să finanțăm și din bugetul local sau chiar să luăm un credit. Podul de la Neuwerk este contractat și așteptăm studiul de fezabilitate și la anul să-l scoatem la licitație.  Podul oprește căile de acces în cartierul Neuwerk și au existat fonduri, dar nu s-a făcut măcar proiectarea până acum. Acum vedem o unitate, facem dezbateri pentru ce este mai bine pentru oraș. Luăm în calcul de asemenea stații electrice pentru autoturisme, locuri de parcare pe Strada Tata Oancea și pregătim studiul de prefezabilitate pentru centura orașului Bocșa.”, a adăugat primarul Pascu.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/