Pasajul din zona Triaj, pe agenda municipalității

Municipalitatea reșițeană împreună cu Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale și-au îndreptat atenția spre lucrările de pe teritoriul Reşiţei, propuse în programul companiei pe anul 2014.

Una dintre acestea prevede refacerea covorului asfaltic pe pasajul care face legătura între cartierul Triaj şi cartierul Lunca Bârzavei, pentru îmbunătăţirea traficului rutier.

Lucrările vor fi realizate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, în administrarea căreia se află şi tronsonul respectiv de drum. Potrivit estimărilor constructorului, acestea urmează a fi demarate în cursul acestei luni.

Totodată, a fost înaintată o adresă Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale și spre Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, privind identificarea unor alternative pentru devierea traficului greu din zona centrală. De asemenea, a fost solicitată precizarea stadiului de realizare a obiectivului de consolidare a pasajului de la Intim, propus în programul de proiectare pe anul 2014 al companiei pentru obiectivele de reparaţii capitale.