Pârtie! Se schiază în sfârșit și în Munții Banatului!

Pe Muntele Mic, pe Semenic, la Văliug și la Gărâna a nins suficient nopțile trecute pentru ca pârtiile să fie deschise pentru prima dată în acest sezon!

De obicei, în Munții Banatului sezonul de schi ține mai mult decât oriunde în țară. În acest sezon vremea nu a ținut însă nici cu operatorii de turism de aici, nici cu iubitorii sporturilor de iarnă. Principalele pârtii se deschid abia acum.

Pe „Goznuța”, de pe Semenic, se va putea schia începând din această dimineață, de la ora 9.00. Crucea de brazi se deschide sâmbătă dimineață. Tot atunci și Pârtia din sat, de la Gărâna. Cel mai probabil, tot sâmbătă va fi pus în funcțiune și telescaunul de la Văliug, pentru pârtia Casa Baraj.

Pe Muntele Mic acțiunea a început încă de miercuri. Funcționează teleschiurile Nordica și Vâlsanu și continuă distracția și pe Pârtia Borlova. Pârtiile se prezintă în stare excelentă, zăpadă este acum suficientă, peisajele sunt de vis, iar de la Consiliul Județean Caraș-Severin au venit asigurări că urcarea spre zonele montane se face în condiții bune de iarnă.