Partidul Mișcarea Populară vrea sediu de partid la Moldova Nouă

Organizația PMP Moldova Nouă se mișcă cu viteza luminii în orașul de la malul Dunării. După ce au fost primii care au montat bannere în mai multe puncte de pe raza orașului, lucru perfect legal în perioada de precampanie a alegerilor europarlamentare, după cum afirma Flavius Bălășoiu, președintele PMP Moldova Nouă, de această dată, novicii politicii din Clisura Dunării vor un loc în care să se întrunească și să pună țara la cale!

Unul din proiectele de hotărâre care urmează să fie supus votului consilierilor, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Moldova Nouă de vineri, se referă la repartizarea, în vederea închirierii, fără licitație publică, a unui spațiu către Organizația PMP Moldova Nouă, spațiu pe care politicienii să-l poată folosi ca sediu de partid.

Inițiativa PMP-iștilor, care urmează s-ajungă pe masa consilierilor, vine în contextul în care aceștia nu sunt dispuși să se facă auziți doar în cadrul alegerilor europarlamentare, din luna mai a acestui an, planurile lor vizând și alegerile locale din 2020: „Evident, ne dorim un candidat pentru alegerile locale. Din punctul meu de vedere, îmi doresc să fie un candidat responsabil, promovat de noi, de mai multe partide pentru a putea fi ajutat atât în Consiliul Local, cât și la nivel de județ, indiferent de conducerea de la nivel național, județean”, declara Flavius Bălășoiu, liderul PMP Moldova Nouă, pentru expressdebanat.ro.