Parteneriat româno-austriac pentru finanţarea de noi afaceri în Băile Herculane!

1000x100 (5)

Primăria Băile Herculane împreună cu Austromed Holding SRL anunță lansarea proiectului „Antreprenor de viitor” pentru orașul Băile Herculane – un proiect european, susținut de antreprenori cu experiență internațională, care deschide noi perspective inițiativei private.

Proiectul „Antreprenor de Viitor”, în valoare de 20,2 milioane de lei, se desfășoară în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020 și este cofinanțat din Fondul Social European și de către parteneriatul româno-austriac. Ajutorul de stat este între 31.500 și 40.000 euro pentru fiecare întreprindere nou înființată. Întreprinderile vor fi cu profil non-agricol și trebuie înființate în zona urbană. Ajutorul de stat se acordă pentru 90 de noi întreprinderi create în Regiunea Vest.

Nu numai antreprenorii se vor bucura de avantajele propriei afaceri: proiectul prevede ca întreprinderile să creeze noi locuri de muncă pentru 180 de persoane, salariile acestora urmând să fie achitate tot din ajutorul de stat. „Cei interesati să devină antreprenori sunt invitați să participe miercuri, 21 februarie, începând cu ora 15:30, la sediul Primăriei Băile Herculane, unde Austromed Holding SRL, lider al parteneriatului transnațional din care mai fac parte Bit Education & Consulting Romania SRL și expertul internațional Bit Management Beratung GmbH, companie de invățământ și consultanță din Republica Austria, va desfășura o sesiune de informare celor interesați“, anunţă Primăria Băile Herculane.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)