Colț de Rai cu Spa pe Muntele Semenic!

explo 1000x200

În plin sezon de schi, omul de afaceri Remus Rof a dezvăluit pentru Express de Banat următoarea investiție de pe Muntele Semenic. Una care să atragă turiști și vara: un centru Spa!

Prezent în Redacția Express de Banat pentru obișnuitul interviu live din fiecare seară de marți, Remus Rof, proprietarul uneia dintre cele mai frumoase pensiuni de pe Muntele Semenic, „Colț de Rai”, a vorbit printre altele și despre proiectul pe care îl are deja în lucru. „Am hotărât ca în cel mai scurt timp să facem un centru SPA pe Semenic. Am făcut deja proiectul. Spa-ul va fi lipit de cabana noastră. Vor fi trei saune uscate, două umede, o salină cu șezlonguri și două jacuzzi de câte 20 de persoane. Anul acesta ne apucăm de lucru, la anul cu siguranță va fi dat în folosință”, a dezvăluit omul de afaceri.

Dacă în prezent pe Semenic se poate vorbi doar despre un turism sezonier, de iarnă, odată cu deschiderea Spa-ului lucrurile s-ar putea schimba. „Pe timp de vară se vor desprinde pereții cu geam ai Spa-ului și va fi un open space, pentru că noi ne dorim să atragem turiștii și vara. Cu acest centru Spa am putea aduce pe Semenic turiști și vara”, crede Remus Rof.

banner 970 x 250