Blănariu, vicepreședinte al BPN în PP-DD

Mai toate partidele din Caraș-Severin au acum reprezentanți la nivel central în forurile de conducere ale formațiunilor politice din care fac parte. Recent, și PP-DD și-a desemnat liderii.

Președintele filialei județene a PP-DD, Valentin Blănariu, a fost ales pe un post important în cadrul partidului din care face parte.  O contribuție la alegerea sa a avut-o, probabil, și numărul mare de membri pe care îi are partidul său în Caraș-Severin.  Mai exact, în momentul de față, se ridică la aproape 10.000.

,,În perioada următoare, voi face un program de întâlniri cu cetățenii, pe cartiere, în așa fel încât aceștia să îmi poată comunica mai ușor problemele cu care se confruntă, a declarat astăzi liderul PP-DD, în cadrul unei conferințe de presă.

În plus, în calitate de parlamentar, acesta îi așteaptă pe reșițenii din Colegiul 1 și la cabinetul său, amenajat în cadrul clădirii ridicate recent în curtea fostului sediu al societății PRESCOM.

„Taxați” simbolic

Valentin Blănariu a mai adăugat că a participat recent la comitetul executiv al partidului, unde s-a luat decizia ca membrii PP-DD să plătească o taxă în schimbul carnetelor pe care le dețin.

S-a stabilit o cotizație simbolică de un leu. Din cei 10.000 de membri, aproximativ jumătate dețin un astfel de act. În plus, la aceeași întâlnire s-a stabilit ca organizațiile județene să aibă un al doilea prim-vicepreședinte. Cum la noi în județ nu avem în momentul de față niciunul, îi vom alege pe ambii în perioada următoare”, a declarat președintele filialei județene a PP-DD.