„Parlamentarii sunt violatorii, psihopaţii, criminalii în serie ai societăţii româneşti actuale. Ei le-au violat si le-au ucis în chinuri groaznice pe Alexandra şi Luiza!”

Atac violent al unui politician din Caraș-Severin după descoperirea ororilor de la Caracal! Doctorul Paul Purea, consilier județean PMP, s-a dezlănțuit aruncând cuvinte deosebit de grele!

„Nu trebuie schimbaţi din funcţii doar doi-trei nenorociţi de şefi! Cei care vor veni după ei sunt la fel de nemernici şi de incompetenţi! Trebuie schimbat sistemul!”, strigă Purea în spațiul public. Un sistem al nemernicilor şi al incompetenţilor, susține politicianul, unul care promovează şi protejează de 30 de ani nulităţi hâde, corupţi şi hoţi ajunși în funcţii importante ale statului. „Mai ales parlamentarii! Ei sunt cangrena, ei sunt răul, ei sunt prototipul psihopatului macabru din Caracal! Ei sunt violatorii, psihopaţii, criminalii în serie ai societăţii româneşti actuale. Ei le-au violat si le-au ucis în chinuri groaznice pe Alexandra şi Luiza! Ei fac trafic de persoane şi tâlhării la drumul mare! Ei sunt accidentele curmătoare de vieţi de pe «şoselele morţii» din România, gropile de pe drum şi „capetele de pod” ucigătoare!”, și-a strigat Purea revolta.

PMP-istul nu se oprește însă aici. Pune în spatele parlamentarilor rata diricată a mortalităţii infantile în România, şpaga din spitale și malaxorul plămăditor de analfabeţi funcţionali, plagiatele, poliţiştii şi jandarmii cu gazele lor ucigătoare, extinderea năvodului drogurilor şi prostituţiei, interlopii şi grupurile mafiote, conturile doldora de euro şi dolari din offshourile şi paradisurile fiscale oculte ale lumii, trusturile de presă propovăduitoare de minciuni, dezinformare şi îndobitocire a maselor! „Aşadar, SISTEMUL este cel care trebuie schimbat! Şi «sistem» înseamnă toate lichelele amintite mai sus, care au ocupat/ocupă funcţii importante, decizionale, în statul român! Schimbarea unui şef de poliţie, a unui procuror, a unui şef STS şi a unui prefect de judeţ nu sunt decât nişte rânjete de bale rabice, de satisfacţie animalică, pe faciesul de monstru a lui Gheorghe Dincă din Caracal! Poate nici atât…”, a mai scris Purea pe pagina sa de socializare.