Parlamentarii PSD, absenți de la dezbaterea despre viitorul UCM Reșița. Motivat!

untitled design set 970x90 px

Deși în anii trecuți unii parlamentari ai PSD au fost extrem de vocali cu privire la situația UCM Reșița, astăzi au lipsit de la întâlnirea cu sindicatele și conducerea uzinei!

O şedinţă extraordinară a Comisiei de Dialog Social a judeţului Caraş-Severin, la care au fost invitaţi parlamentari ai judeţului, precum şi reprezentanţi din conducerea UCM Reşiţa, a avut loc astăzi, la sediul Palatului Administrativ.

Au fost prezenți membrii de drept ai comisiei, conducerea UCM Reșița, domnul senator Vela, domnul deputat Tabugan și doamna deputat Schelean. Parlamentarii PSD au lipsit pe motiv că au o situație generată de un deces, dar vor veni și ei la celelalte discuții”, ne-a explicat Jivomir Tovladiat, liderul sindicatului din UCM Reșița. Într-adevăr, social-democrații au lipsit motivat, aceștia participând la funeraliile lichidatorului Florian Onete.

Conducerea UCMR şi reprezentanţii sindicatelor au făcut o prezentare a situaţiei actuale, în vederea identificării unor soluţii, urmând ca în perioada următoare secretariatul comisiei, asigurat de Instituţia Prefectului, să facă demersuri la organismele centrale, pe baza celor discutate. Toţi cei prezenţi şi-au arătat disponibilitatea de a sprijini, în funcţie de competenţele legale, toate iniţiativele de soluţionare.

Instituţia Prefectului va pune la dispoziţia membrilor comisiei şi a parlamentarilor judeţului un material elaborat de conducerea companiei, care conţine situaţia detaliată în care se află aceasta, precum şi soluţiile propuse pentru ieşirea din criza în care se află la momentul actual astfel încât, prin implicare comună, aceasta să fie deblocată”, transmite prefectul Florența Albu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/