Parlamentarii de Caraș, convocați de urgență de sindicaliști!

Liderii Blocului Național Sindical au depus la Primărie documentația pentru aprobarea unor mișcări de stradă la finele lunii octombrie. În plus, au solicitat întrunirea, de urgență, a Comisiei de dialog social cu participarea mai marilor județului.

Nemulțumiți de modul în care decurg lucrurile în România, sindicaliștii au planuri mari pentru această toamnă. Sunt hotărâți să iasă în stradă pe termen nelimitat și să își strige nemulțumirea. Chiar dacă, de multe ori, liderii erau singuri în Piața 1 Decembrie, întrucât reșițenii nu s-au simțit datori să îi sprijine, de această dată sunt convinși că oamenii vor fi alături de ei. Acțiunea de protest este inițiată de BNS, iar sindicaliștii au publicat inclusiv motivele pentru care ies în stradă.

Citește AICI manifestul !

La nivel de Caraș-Severin, se iau măsuri suplimentare. „La Instituția Prefectului am depus o cerere prin care am solicitat ca săptămâna viitoare să aibă loc Comisia de dialog social, pe care avem dreptul să o convocăm. Am cerut să fie invitați deputații, senatorii și toți cei care decid soarta județului. Vrem să vedem ce este de făcut!”, a declarat Nicolae Drăgan, președintele BNS Caraș-Severin, pentru www.expressdebanat.ro .

În paralel, la Primăria Reșița s-a depus cerere pentru autorizarea acțiunilor de protest. Acestea sunt programate între 21 și 25 octombrie, în centrul orașului. Ulterior, se va solicita prelungirea perioadei de greve. Sindicaliștii le promit reșițenilor spectacol.

banner 1000 x 100 hd