Părinţii perverşi, trimişi în judecată

Carmen şi Adrian Munteanu s-au filmat în timp ce făceau sex şi întreţineau perversiuni sexuale cu minora de 13 ani din prima căsătorie a femeii. Arestaţi preventiv la 13 martie, cei doi riscă acum ani grei de puşcărie, în timp ce, Roxana, fetiţa care le-a satisfăcut poftele bolnave, este ajutată de psihologi să depăşească trauma.

 

Filmările XXX făcute în garsoniera familiei Munteanu, recuperate de pe un calculator, le-au fost de mare folos procurorilor care au întocmit în doar câteva zile rechizitoriul prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi părinţi perverşi. Înainte de consumarea primului termen pe fond, magistraţii de la Judecătoria Reşiţa au pus în discuţie menţinerea măsurii preventive luate faţă de cei doi, şi anume, aceea a arestului preventiv.

 

“Instanţa a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de inculpatii Munteanu Adrian Costel şi Munteanu Carmen Iosefina prin încheierea şedinţei din Camera de Consiliu din data de 13 martie pronunţată de către Judecătoria Reşiţa. În consecinţă, a fost menţinută măsura arestării preventive a inculpatilor. Totodată, a fost respinsă cererea formulată de apărătorul inculpatei Munteanu Carmen de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara sau localitatea”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc.

Părinţii perverşi vor veni în sala de judecată pentru primul termen de fond în dimineaţa zilei de 3 mai.