Părintele Constantin Necula vine la Reșița! „Preotul tinerilor”, cunoscut de mulți prin postările de pe Facebook, va susține o conferință la UEM

Preotul Constantin Necula, cel care a reușit să se apropie de tineri prin pildele și învățămintele transmise inclusiv în mediul online, vine la Reșița în Săptămâna Luminată pentru o conferință duhovnicească.

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița va fi gazda unui eveniment pe care mulți (apropiați ai Bisericii sau nu) îl așteaptă. Pr. conf. univ. dr. Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie „Sf. Andrei Șaguna” din Sibiu, va susține o conferință duhovnicească având ca temă „Paștele Crucii, Pedagogia Învierii”. Evenimentul are loc în debutul Zilelor Credinței și Culturii, fiind organizat de Episcopia Caransebeșului, în parteneriat cu Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa.

Întâlnirea cu părintele Constantin Necula va avea loc duminică, 5 mai, la ora 17.00, în Aula Magna, iar intrarea este liberă.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Părintele profesor Constantin Necula este cunoscut ca fiind „părintele tinerilor”, un prieten al generației tinere, care, prin conferințele sale, îi apropie pe aceștia de Hristos. Cu un suflet la fel de tânăr ca al celor cărora le conferențiază, părintele Necula le descoperă tinerilor credința creștină vie și totuși modernă, propovăduind pe Hristos în limba și pe înțelesul inimilor tinere, în zilele noastre dominate de curiozități și interese deșarte, dar și de idei eronate cu privire la semnificația libertății.

banner 970 x 250