Parfum de vară în plină toamnă. În Băile Herculane sună clopoțelul de relaxare

Grupul Hotelier Bacolux strigă catalogul în stațiunea de pe Valea Cernei. Luna septembrie aduce oferte de top și reduceri avantajoase pentru toți turiștii care vor să petreacă timp de calitate în Băile Herculane.

Grupurile hoteliere Afrodita Resort&Spa și Diana, două dintre unitățile de top ale stațiunii Băile Herculane, valorifică la maximum potențialul turistic al zonei prin serviciile de calitate și ofertele tarifare avantajoase, gândite pentru fiecare sezon și pentru toate categoriile de turiști, fie ei români sau străini.

„În luna septembrie ai 15% reducere pentru o săptămână în care să te bucuri de SPA și de soarele de toamnă!”

Pentru că într-o astfel de stațiune balneo climaterică vara nu este singurul anotimp pentru zilele de vacanță, administratorii, împreună cu departamentul de marketing, concep zilnic idei și noi proiecte care să aducă plus valoare celor două hoteluri și mai ales stațiunii, blamată de foarte mulți în ultimii ani.

„Prin urmare, în tabloul tomnatic cu a lui paletă bogată de «culori» se mai adaugă încă o nuanță și anume aceea a reducerilor pentru toți cei care vor fi oaspeții grupurilor hoteliere Afrodita și Diana. Reduceri consistente la pachetele turistice, oferte ce au menirea de a face ca lucrurile să meargă perfect și în aceste luni, considerate moarte de către foarte mulți dintre operatorii de turism”, a dorit să sublinieze tinerii antreprenori Marius și Florin Băzăvan, cei doi administratori ai resorturilor.

Evident că nici în această perioadă nu vor lipsi concertele și diversele activități care vor completa programul de relaxare a turiștilor și copiilor acestora. Petreceri, concerte, activități creative pentru micuți, concursuri, emoții, toate la pachet transformă un sejur la Herculane într-o poveste de neuitat, spun administratorii care încurajează oaspeții să ajute prin pozele și filmările proprii la dezvoltarea complexului.

„Totul este perfect atunci când măiestria și pasiunea se împletesc în meseria noastră”

220 de camere generoase distribuite pe 10 etaje și Spa pe aproape 2.500 mp, încadrate de peisajul incredibil al munților Domogled, ritualuri de relaxare și posibilitate de tratament balnear, spații dotate modern pentru evenimente, restaurante elegante, un lounge bar, o grădină de vară, dar și locuri de joacă pentru copii, acestea sunt elementele care aduc profesionalismul în top și transformă Băile Herculane în locația preferată.

Situat în centrul stațiunii, Afrodita Resort&Spa îmbină confortul cu beneficiile terapiilor balneare. Istoria locului, natura cu rezervele inepuizabile pentru sănătate, legendele despre zei și zeițe, ce duc faima stațiunii în viitor sunt toate mixate în designul deosebit. Facilitățile, atenția la detaliu și căldura oamenilor de aici întregesc ambientul ideal de vacanță.

Modernizarea hotelului susținută de Grupul Bacolux a început în 2012. În anul 2014, la Gala Turismului Românesc, Hotelul Afrodita a primit Premiul pentru noutate, iar în 2016 a fost nominalizat la categoria cel mai bun hotel din România.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/