Parcurs perfect în amicale: CSM Lugoj a câștigat și Cupa Centenarului

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Echipa de volei feminin CSM Lugoj are până acum doar victorii, după primele trei meciuri de verificare. Formația din orașul de pe Timiș a câștigat turneul amical Cupa Centenarului, organizat de U NTT Data Cluj, turneu de la care o formație s-a retras pe ultima sută de metri.

Mai precis, CSM Târgu Mureș a declinat participarea și s-a și retras din Divizia A1, fiind ultima secție a clubului din orașul din Ardeal care își anunță retragerea din competițiile oficiale, după echipele de fotbal, futsal, baschet feminin și masculin. În acest context, Divizia A1 va continua doar cu 11 echipe. La Cluj, CSM Lugoj s-a impus în primul meci cu 3-1 cu unguroaicele de la Jaszbereny, după scorul pe seturi de 25-21, 25-23, 26-28, 25-22. Apoi, bănățencele le-au învins pe gazdele de la U Cluj cu 3-2, după scorul pe seturi de 25-23, 21-25, 25-21, 15-25, 15-8..

Formația bănățeană a folosit următorul sextet de bază la turneu: Diana Balintoni – coordonator, Andreea Petra, Daiana Roman – centri, Tamara Ignjic, Laura Petria – secunzi, Nina Kocic – universal, Adriana Popa – libero. Au mai evoluat și Alexandra Cauc, Andra Badiu – Savu, Alexandra Panțiru și Bianca Albăstroiu. Diana Balintoni a primit premiul pentru cea mai bună coordonatoare a turneului. În acest sfârșit de săptămână, la Lugoj va avea loc un turneu cu echipa din Cluj, Volei Alba Blaj și Lajkovac, din Serbia.

Sursa foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei