Parcurile Siderurgistului și Tricolorului se transformă spectaculos! Sabo și Crina au planuri futuriste pentru Govândari!

Viceprimarul Reșiței, Ioan Crina, și consilierul local Mirel Sabo creionează două proiecte fabuloase pentru cele două parcuri din cel mai mare cartier al municipiului reședință de județ. Parcurile Siderurgistului și Tricolorului ar urma să se transforme în principalele puncte de atracție ale Govândariului!

Locurile în care se relaxează cei mai mulți dintre reșițenii care locuiesc în cartierul Govândari și unde zilnic sute de copii se joacă sau fac sport au devenit prioritate pentru social-democrații Mirel Sabo și Ioan Crina. Mare iubitor de sport, susținător în adevăratul sens al cuvântului al performerilor orașului, Sabo susține că, în egală măsură, e nevoie și de crearea unor condiții pentru iubitorii de mișcare, pentru sportul de masă. Dar și pentru cei care vor să se relaxeze pe o bancă după orele petrecute la locul de muncă sau să răsfoiască paginile unei cărți în aer curat, la umbra unui copac. Ioan Crina împărtășește și el aceleași idei, astfel că în perioada următoare ar trebui să se stabilească exact cum vor arată cele două parcuri.

„Am stabilit împreună cu domnul Crina că Parcurile Siderurgistului și Tricolorului trebuie  să arate cu totul altfel. Am fost împreună, le-am văzut, sunt foarte mulți copii, sunt tineri care fac sport, sunt părinți și bunici care vin să se bucure și să-i supravegheze pe cei mici sau pur și simplu se odihnesc, povestesc și se relaxează. Cele două parcuri merită mai mult de atât, copiii noștri merită altfel de condiții. Cert este în momentul de față că se va investi masiv în cele două locații. Vom asculta idei, vom gândi mai multe variante, pentru că intenția noastră este ca Parcurile Siderurgistului și Tricolorului să arate spectaculos, dar în același timp să se bucure de ele și cei mici, și tinerii, dar și adulții”, a declarat Mirel Sabo.