Parcurile și grădina zoologică din Reșița, deschise pentru vizitatori! Și bicicletele pot fi închiriate începând de astăzi

Pentru cei care nu mai suportau statul în casă, Primăria Reșița aduce vești bune. De astăzi sunt deschise parcurile din oraș, iar de săptămâna viitoare și grădina zoologică își așteaptă vizitatorii. În plus, iubitorii de mișcare pot închiria bicicletele puse la dispoziție de Primărie în locațiile deja cunoscute.

Odată cu intrarea în stare de alertă, măsurile se relaxează și la Reșița. Oamenii pot ieși în parcuri și pot închiria cele 60 de biciclete puse la dispoziție în cele 6 locații: centrul civic, universitate, zona Kaufland din Lunca Pomostului, Intim, Renk și Parcul Tricolorului. Pentru a închiria o bicicletă este nevoie de un smartphone și un card bancar valid (bicicletele sunt disponibile pentru închiriere gratuită, dacă sunt folosite mai puțin de 4 ore). Detalii despre procedura de închiriere găsiți mai jos:

De marți se va deschide și grădina zoologică. Din păcate, aceasta nu va putea fi vizitată și în zilele de weekend, așa cum era înainte de starea de urgență. Programul de funcționare va fi așadar de marți până vineri, între orele 10.00 și 20.00.

În ciuda acestora măsuri de relaxare și a faptului că în interiorul localității nu mai este necesară declarația pe proprie răspundere, se recomandă respectarea distanțării sociale și limitarea grupurilor la maximum 8 persoane. Terasele și locurile de joacă rămân deocamdată închise.

banner 1000 x 100 hd