Parcul Rozelor din Timișoara, pregătit de Horticultura pentru trei evenimente importante

parcul rozelor din Timisoara, pus la punct de horticultura

Parcul Rozelor din Timișoara a fost pus la punct de Horticultura, în această săptămână, având în vedere faptul că aici vor fi organizate trei evenimente importante.

Trei evenimente importante au loc, în acest sfârșit de săptămână, în Parcul Rozelor. Este vorba de Ruga Timișoarei, Ziua Minorităților și Ruga Tinerilor.

Așadar, Horticultura, societatea Primăriei Timișoara care se ocupă de spațiile verzi din zona centrală a orașului, s-a mobilizat cu scopul de a pune la punct Parcul Rozelor.

parcul rozelor, pus la punct de horticultura5

Spectacolele continuă în Parcul Rozelor și în această toamnă. Colegii noștri au pregătit zona: au cosit iarba, au îndepărtat buruienile, au tratat gardul viu și au curățat aleile. Parcul este pregătit pentru Ruga Timișoarei, Ziua Minorităților și Ruga Tinerilor, evenimente ce vor avea loc săptămâna aceasta, între 14 și 17 septembrie”,  a informat Horticultura.

În zilele de sărbătoare, pe scena din Parcul Rozelor vor urca soliști cunoscuți de muzică populară din Banat, printre care Carmen Popovici-Dumbravă și Adrian Stanca, alături de invitați din Ungaria și Italia, dansatorii de la Urban Verbunk și stegarii din Carpineto Romano.

1000x200 dacus 02

Evenimentele sunt organizate de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara.

Parcul Rozelor din Timisoara

Parcul Rozelor din Timisoara

Parcul Rozelor din Timisoara

Parcul Rozelor din Timisoara

Parcul Rozelor din Timisoara

Parcul Rozelor din Timisoara

publicitate si promovare online banner maxagro