Parcul Central va fi în sfârșit gata primăvara viitoare. Primarul promite lalele și mai frumoase în Parcul Justiției

Parcul Central din Timişoara este în lucru de o perioadă deja îndelungată de timp, dar primarul Nicolae Robu promite că parcul va fi inaugurat în primăvara viitoare. De asemenea, bulbii de lalele din Parcul Justiției, reabilitat pe modelul parcurilor englezești, vor fi înlocuiți.

În ultimii ani, au fost reabilitate în Timișoara Parcul Poporului, Parcul Copiilor, Parcul Rozelor, dar și Parcul Alpinet. Dintre cele de pe malul Begăi din zona centrală, Parcul Justiției este închis pentru timișoreni de o bună bucată de vreme. Primarul promite că anul viitor va fi gata. „La sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie, vom inaugura Parcul Centrul. Va fi încă un parc splendid al orașului nostru”, a spus Nicolae Robu.

În Parcul Justiției, bulbii de lalele de diverse culori vor fi înlocuiți cu alții noi, pe cheltuiala firmei Lovrintim. „În fiecare primăvară, Parcul Justiției va fi din nou o splendoare cu lalele proaspete și minunate, cum le-am văzut în anul inaugurării. Anii deja au trecut și nu mai aveau aceeași vigoare lalele”, a explicat Robu. În total, este vorba de 120.000 de bulbi.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Sursă foto: covera.ro

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/