Anchetă disciplinară pentru parcări

Edilul-șef al Reșiței a sesizat la cea mai recentă conferință de presă a sa că, în perioada în care s-a făcut predarea parcărilor, a fost plecat în concediu și, în mod suspect, numărul celor cu plată a crescut vertiginos cu câteva sute. Mihai Stepanescu spune că este timpul pentru o anchetă serioasă în rândul angajaților de la patrimoniu.

Edilul-șef al orașului spune că a sesizat mai multe nereguli la modul în care au fost predate parcările. „S-a predat un număr mai mare de parcări, în perioada concediului meu. Data de 01 martie, când va avea loc o întâlnire de conciliere cu oficialii care conduc Repark va fi urmată de o reziliere parțială sau chiar totală a contractului”, a declarat primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, la cea mai recentă conferință de presă pe care a susținut-o. Acesta spune că, de fapt, numărul parcărilor cu plată a depășit la Reșița cu puțin 400, iar la firma Repark au ajuns în gestionare peste 600, plus cele de reședință, ceea ce a ridicat la 2.200 parcajele cu taxă.

În plus, acesta a adăugat că ilegalitatea în ce privește funcționarea firmei constă în faptul că Repark nu a semnat încă niciun parteneriat cu Poliția Locală sau cu cea rutieră, astfel că angajații nu au voie să deruleze pe cont propriu activitatea de blocare a roților la mașini și să împartă avertismente în stânga și în dreapta.

Cum se apără cei de la patrimoniu
Pentru că angajații Direcției de Patrimoniu sunt cei care au semnat predarea amplasamentului, aceștia vor fi suspuși unei anchete, după care vinovații vor da cu subsemnatul în comisia disciplinară. „Întreaga procedură s-a făcut de către o comisie, în baza studiului de trafic aprobat. Contractul s-a semnat în termenul legal și nu am făcut parte din nicio comisie de licitație. Ce aș fi putut? Să mă duc eu să număr parcările. Obiectul concesiunii sunt cele cu plată și o listă de pe alte străzi”, se apără directorul Direcției de Patrimoniu din cadrul Primăriei Reșița, Florin Nedelea.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/