Parcarea de la CD Loga Caransebeș, primenită urgent datorită… olimpicilor de la Religie!

Pregătiri edilitare la Caransebeș pentru întâmpinarea… Olimpiadei Naționale de Religie pentru Seminarii Teologice, care se va desfășura la începutul lunii mai la Seminarul Teologic din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

După ce consilierul liberal prof. Maria Ponețchi a ridicat problema în Consiliul Local, primarului Felix Borcean ne-a precizat că în această perioadă Primăria Caransebeș, prin Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare (SPIR), efectuează lucrări de reparații și asfaltare a zonei din interiorul Colegiul Național CD Loga lângă noul internat.


„În contextul acesta în care, imediat după vacanța intersemestrială, se va desfășura la Caransebeș faza națională a Olimpiadei de Religie, am considerat că este de datoria noastră să urgentăm lucrările de la Colegiul Național CD Loga în zona de parcare și curte către Seminar, să ne prezentăm așa cum se cuvine în fața oaspeților din toată țara”, ne-a declarat edilul Caransebeșului, Felix Borcean.

Conform informațiilor primite de la șeful SPIR, Ion Gheorghe Ștefan, în aceste zile se lucrează la bordurarea zonei, în suprafață de aproape 400 mp, iar săptămâna viitoare se va turna o cantitate de 85 de tone de mixtură asfaltică pentru asfaltarea zonei.

Olimpiada Națională de Religie pentru Seminarii Teologice se va desfășura în perioada 8-12 mai, concurs la care vor participa 107 elevi din toată țara, ne-a informat inspectorul general adjunct Codruța Cristescu, din cadrul ISJ Caraș-Severin.