Parcare aproape terminată în Calea Martirilor după „garajiadă”! Urmează încă două

Munca de șantier nu ia pauză în pandemie. Parcările răsar în zona Calea Martirilor după „garajiada” lui Nicolae Robu. Primarul este mulțumit de viteza cu care se derulează munca de șantier și promite încă două parcări pe strada Martir Dumitru Jugănaru.

Nicolae Robu, aflat în vizită pe șantier, este mulțumit de roadele „garajiadei” sale. În urma desființării garajelor dintre blocuri, s-au amenajat mai multe parcări pentru timișoreni. Locul vizitat de edil este o stradă din zona Calea Martirilor, unde se aștepta bitumul pentru turnarea asfaltului. „Am fost și astăzi de dimineață pe șantier în Calea Martirilor, în zona străzii Jugănaru. Se aștepta să vină bitumul pentru a se turna primul strat de asfalt la o nouă mare parcare amenajată între blocuri”, a declarat primarul.

Strada Martir Dumitru Jugănaru este în plan pentru încă două parcări amenajate în locul garajelor. Primarul este mulțumit de stadiul lucrărilor și spune că a doua parcare va fi finalizată în două zile, după care se va trece la celelalte proiecte. „Tot pe Jugănaru se face o a treia parcare. Una este gata, una va fi gata poimâine. Dacă vremea e frumoasă, presupun că poimâine vom avea parcarea marcată. Se trece a la treia și vom face și o a patra”, a încheiat Nicolae Robu.