Parapet New Jersey, pe Centura Timișora Nord. Atenție, sunt reguli noi!

centura timisoara vest
STPT job 1000x200

Anul acesta, pe Centura Timișoara Nord va apărea parapet de tip New Jersey. De asemenea, de acum, șoferii au de respectat reguli noi. 

Odată cu finalizarea lucrărilor de covor asfaltic pe centura Timișoara Nord, vor fi modificări ale planului de semnalizare orizontală și verticală. Pe tot sectorul centurii, de 12,5 kilometri, pe zona axială, se aplică, în această perioadă, marcajul linie dublă continuă.

„Decizia a fost luată de comun acord cu Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, instituție care a solicitat și montarea de parapet de beton pe zona mediană. Măsurile sunt luate pentru siguranța traficului și eliminarea punctelor posibile de conflict, fiind eliminată posibilitatea efectuării virajului la stânga. Conducătorii auto vor putea folosi cele cinci sensuri giratorii de pe centura Timișoara Nord, precum și nodul rutier cu DN 6 Calea Lugojului”, explică DRDP Timișoara.

Soluția este impusă pentru a obliga conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră și astfel să fie eliminate punctele negre, unde există riscuri mari de producere a accidentelor rutiere.

În prima fază, se aplică marcajul continuu, urmând ca, în cursul acestui an, să fie amplasate pe zona mediană și parapetele de beton de tip New Jersey.

 

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/