Panouri fotovoltaice, la Traian Vuia

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

26 de familii din localitatea timișeană Traian Vuia au primit finanţare pentru panouri fotovoltaice. Doar cinci cereri depuse la Agenţia Fondului de Mediu n-au fost acceptate pentru finanțare. Reprezentanţii administraţiei locale spun că i-au ajutat pe oameni să-şi întocmească dosarele, un proces destul de anevoios, dar până la urmă demersul a fost unul reuşit.

,,Primăria, prin angajaţii ei, a furnizat informaţia despre posibilitatea acestor panouri fotovoltaice la nivel de comună şi i-am ajutat să-şi întocmească dosarele. Am ţinut legătura cu fiecare în parte, pentru că sunt oameni în vârstă unii dintre ei. Din 31 depuse spre finanţare, 26 au primit-o”, a afirmat Vasile Petruescu, primarul comunei Traian Vuia.

Panourile respective au o putere de 3 KW  şi fiecare va avea un contor separat. Aceste panouri sunt foarte importante, pentru că aduc o economie de energie pentru consumatorii casnici. Finanţarea vine de la Agenţia Fondului de Mediu. Aceasta este de 20.000 de lei pe proiect, iar cofinanţarea proprietarului de 10 %.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/