Panică la Primăria Timișoara! „A tăbărât din nou Garda de Mediu pe noi”

Nicolae Robu continuă războiul rece cu Comisariatul Județean al Agenției de Mediu. De data aceasta, primarul Timișoarei este supărat că reprezentanții instituției au mers în „recunoaștere” la terenul de antrenament din spatele Stadionului „Dan Păltinișanu”, unde a început degajarea de sarcini a terenului ce este predat la Compania Națională de Investiții pentru ridicarea unei săli polivalente de 16.000 de locuri.

Concret, acolo s-au mutat containerele metalice cu rol de vestiare ale clubului ACS, s-a demontat instalația de nocturnă de la terenul sintetic, unul deja foarte tocit și s-a trecut și la demolarea tribunei de beton dinspre ștrandul Heaven. Nicolae Robu e deja „stresat” și spune că speră că nu va fi din nou amendată Primăria Municipiului Timișoara.

A tăbărât Garda de Mediu din nou pe noi, după desfacerea acelor construcții care oricum erau scoase de pe inventar, puse acolo, lângă Stadionul «Dan Păltinișanu», unde am propus locația pentru sala polivalentă. Ce treabă are Garda de Mediu cu ce am făcut acolo? Nu ne-am atins de vreun fir de iarbă sau ceva. S-au desființat acele tribune. Sper că nu vor îndrăzni să ne amendeze! Faptul că au venit pe teren poate fi rezultatul unei sesizări. Ar fi strigător la cer să ne amendeze”, a spus primarul Robu.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Edilul a repetat din nou că așteaptă să află de la Garda de Mediu ce fabrici poluează în Timișoara.

CITEȘTE ȘI: În țara asta, chiar nicio instituție a statului român nu poate să spună ceva la adresa unei companii?!” Robu dă vina pe fabrici pentru poluarea din oraș!

banner 970 x 250