Panică la Gârliște! Două fetițe au ajuns acasă pline de sânge! UPDATE

Panică și îngrijorare în satul Gârliște, după ce două fetițe ar fi ajuns acasă pline de sânge. Pe oameni i-a intrigat și mai tare faptul că în sat a ajuns și Procuratura pentru a recolta probe, semn că micuțele ar fi trecut printr-un eveniment nedorit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, cms. Dinu Nicorici, ne asigură că nu este vorba nici de viol, nici de crimă, dar când insistăm să ne spună de ce a fost Procuratura la fața locului, ne dorește o zi bună. Nici la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin nu avem mai mult noroc, purtătorul de cuvânt nici măcar nu ne răspunde la telefon. Iar la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița, după 3 telefoane, obținem doar atât: „Nu putem oferii detalii, cauza este în cercetare, reveniți mâine cu o cerere scrisă”.

Ceva mai explicit este inspectorul-șef al IPJ Caraș-Severin, cms. șef Viorel Avram: „A fost un eveniment acolo, este în cercetare. Este un caz mai deosebit și se așteaptă expertiza medicului legist”, ne-a spus acesta.

În sat lumea susține că un bărbat de 60 de ani ar fi atentat (nu știm exact dacă și sub formă sexuală sau doar fizică) la două fetițe din sat, care ar fi ajuns apoi acasă pline de sânge. Și tot oamenii din sat spun că bărbatul ar fi fost reținut de procurori. Doar oamenii legii nu spun nimic. Încă…

UPDATE ora 18.00

Comisarul Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, ne-a contactat în urmă cu câteva minute pentru a ne comunica faptul că rezultatul de la medicul legist infirmă orice urmă de agresiune asupra celor două fete, ținând să ne sublinieze și faptul că nu este adevărat că fetele ar fi ajuns acasă pline de sânge. Ancheta totuși continuă, dar nu pentru viol.

Practic dl. Nicorici confirmă acum fix ce am întrebat noi, dacă se fac cercetări pentru crimă sau viol la Gârliște. Deci, mai bine mai târziu decât niciodată. Locuitorii din Gârliște se pot liniști în privința unui posibil viol din partea bărbatului de 60 de ani dar, se pare, ceva discuții cu tentă sexuală ar fi fost, fapt pentru care bărbatul ar fi anchetat în continuare.