UPDATE. Panică în Centrul Civic! Un incendiu violent a izbucnit la etajul al şaptelea al unui bloc din Piaţa 1 Decembrie! [FOTO]

Două autospeciale ale ISU şi un echipaj de Poliţie s-au deplasat de urgenţă la faţa locului după ce un incendiu violent a fost anunţat la 112. La această oră, pompierii au reuşit să localizeze focarul şi speră să stingă incendiul cât mai curând. Dar, deocamdată, nu se cunoaşte cauza care a provocat pârjolul.

Echipajele de poliţie au evacuat întregul bloc, existând posibilitatea ca flăcările să se extindă şi la alte apartamente, iar toate reţelele de energie şi ascensoarele au fost decuplate.

leader board 728 x 90 px

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, reuşindu-se evacuarea la timp a tuturor locatarilor.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157670060100364″]

UPDATE, 2 septembrie, ora 9.00

„Incendiul se pare că a pornit din balcon, unde au ars câteva cauciucuri, un raft de lemn şi cutii de carton. Au fost avariate şi câteva bunuri din camera de lângă balcon, dar s-a reuşit lichidarea incendiului, înainte de a se propaga şi la celelalte camere ale apartamentului. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, au transmis pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin.