Paleative de 4 milioane de lei pentru un spital în comă indusă politic!

Consilierii judeţeni din Caraş-Severin vor aproba azi o nouă rectificare a bugetului propriu pe anul 2018, de astă dată cu 4 milioane de lei, şi transmiterea acestei sume Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, pentru stingerea unor datorii.

Banii au intrat în contul Consiliului Judeţean Caraş-Severin la finele anului trecut, în baza Hotărârii de Guvern nr. 1025/21.12.2018 privind alocarea unei sume din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe 2018, pentru Judeţul Caraş-Severin. În consecinţă, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Caraş-Severin a informat Consiliul Judeţean în 27 decembrie 2018 cu privire la alocarea sumei de 4 milioane de lei bugetului propriu al CJCS.

Preşedintele Silviu Hurduzeu este iniţiator al proiectului de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al Judeţului Caraş-Severin, ca şi al unui proiect de hotărâre vizând majorarea cu 4 milioane de lei a bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2018 al Spitalului Judeţean Reşiţa. Banii sunt destinaţi exclusiv „achitării unor arierate înregistrate pentru medicamente şi materiale sanitare”, precizează Silviu Hurduzeu. Datoriile Spitalului Judeţean Reşiţa, deşi reduse cu 4 milioane de lei, vor rămâne în continuare la peste 10 milioane de lei.

publicitate ziar expresb 1000x100

Şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Caraş-Severin va avea loc azi, de la ora 12, în sala de şedinţe a CJCS.

CITEŞTE ŞI: 6 milioane de lei deficit pe 2018 la secţiunea dezvoltare! Preşedintele Hurduzeu, obligat de ministrul Finanţelor să acopere gaura urgent! Cu bani din bugetul local!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/