Pagină web nouă la CJ Timiș. Secțiune de formulare online ușor de completat pentru timișeni

site nou cjt

Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au reorganizat informațiile de pe site-ul instituției astfel încât acestea să poată fi mai mai ușor de găsit pentru timișenii care accesează pagina web. Noul portal își propune să depășească comunicarea online a majorității instituțiilor publice din Timiș.

Portalul web poate fi accesat la aceeași adresă, www.cjtimis.ro. Vechiul site va fi disponibil în continuare, printr-un link propriu, conținutul nemaifiind însă actualizat.

„Noua pagină web a fost dezvoltată «in house», cu resurse proprii și fără costuri suplimentare, la nivelul echipei IT a CJ Timiș. S-a pornit de la nevoile instituției și ale cetățenilor cu care interacționează și iată că avem astăzi un produs la fel de bun ca oricare altul creat de un terț. Rămânem deschiși optimizărilor constante și pregătim noi servicii online care vor fi implementate pe pagina web, la rândul ei, parte importantă din viitoarea platformă digitală de lucru a instituției. Este totodată și un răspuns la situația epidemiologică, noul site reducând necesitatea deplasării la sediul CJ și interacțiunea față în față.”, a declarat Marian Constantin Vasile, administratorul public al CJ Timiș.

Schimbarea vizează atât forma, cât și conținutul informațiilor. Timișenii interesați pot consulta documente financiare, administrative, au acces la proiectele supuse votului și pot interacționa mai ușor cu aparatul de specialitate. Noua pagină web are o secțiune de formulare online, smart, ușor de completat și de transmis către compartimentele responsabile. Există și un modul de interacțiune pentru persoanele cu dizabilități, dar și un sistem de securitate instalat, astfel încât datele publicate, cât și ale vizitatorilor, să fie în siguranță.

Pagina web a ieșit din versiune beta, după ce a fost testată timp de două luni pentru eventuale dificultăți care ar fi putut să apară la utilizare. Utilizatorii sunt îndemnați să ofere feedback prin intermediul datelor de contact furnizate pe site.