Cons Electrificarea Instal, pe podium la Topul Firmelor! „Nu suntem perfecți, dar suntem cei mai buni”

cons electrificarea instal
explo 1000x200

Cons Electrificarea Instal câștigă din nou locul I la Topul Firmelor din județul Timiș. Compania a fost nominalizată drept cea mai bună, la fel ca și anul trecut.

Cons Electrificarea Instal activează pe piața timișeană de mai bine de 20 de ani și a bifat la categoria reușite o serie de proiecte importante pentru orașul de pe Bega, printre care pasajele Michelangelo și Jiul.

„O companie de succes se naște din energia oamenilor pe care se bazează. Atunci când ai cei mai buni manageri, oameni vizionari, implicați și profesioniști, deja ai forță. La aceasta se adaugă priceperea însumată a angajaților, oameni care își fac meseria cu seriozitate și cu dedicare, indiferent de vreme, anotimp sau temperatura din termometre. Este cheia reușitei la Cons Electrificarea Instal. Horațiu Rada și Eleodor Coptil, alături de alți peste o sută de colegi, pun în fiecare zi din energia lor în această companie. Locul I la Topul Firmelor din județul Timiș 2020 nu este deloc întâmplător. Este o recunoaștere a muncii, este o recunoaștere a nivelului de profesionalism oferit prin servicii, este o recunoaștere a valorii. Nu suntem perfecți, dar suntem cei mai buni”, a transmis echipa CEI.

cons electrificarea instal2

Cons Electrificarea Instal, un nume cu rezonanță puternică în segmentul de activitate al energiei din zona de vest a țării, este compania ce se dedică îndeosebi proiectării și execuției rețelelor electrice de 0,4 – 400 KV, a posturilor de transformare, a branșamentelor electrice, a instalațiilor electrice interioare, instalațiilor de curenți slabi, a instalațiilor de paratrăsnet și a instalațiilor de legare la pământ, montare a bateriilor staționare și montarea bateriilor de condensatoare. De asemenea, un rol deosebit de important în munca celor de la CEI, îl are și realizarea infrastructurii pentru rețelele electrice.

Ca domeniu secundar de activitate, firma se mai ocupă de: construcțiile civile, industriale, edilitare și gospodărești, construcția zonelor rezidențiale, realizarea branșamentelor de apă și canal, lucrări de refacere a trotuarelor și a carosabilului, de montare a pavelelor, lucrări de hidroizolații, finisaje interioare și exterioare.