Pagina de Facebook a Alinei Gorghiu, hăckuită cu două săptămâni înainte de finalul campaniei electorale. „Nu mi se pare întâmplător”

Pagina de Facebook a senatorului PNL Alina Gorghiu, dar și cea a PNL Timiș și a PNL Timișoara au fost blocate. Parlamentarul liberal spune că nu i se pare deloc întâmplător faptul că acest lucru s-a întâmplat cu doar câteva săptămâni înainte de încheierea campaniei electorale. 

Alina Gorghiu a declarat pentru expressdebanat.ro că a observat nereguli la contul său de Facebook încă din weekend.

„Sâmbătă-dimineață am constatat că cineva rulează un live pe Facebook-ul meu care nu are nicio legătură cu mine, după care nu am mai avut acces la pagină. Acum, echipa de online este în proceduri cu Facebook pentru a recupera pagina. Nu mi se pare întâmplător ca pagina mea de Facebook să fie hăckuită cu două săptămâni înainte de finalul campaniei, în condițiile în care este o campanie atipică, iar toată comunicarea se face pe Facebook”, a declarat Alina Gorghiu.

Indisponibile sunt la ora transmiterii acestei știri și paginile de Facebook ale PNL Timiș și PNL Timișoara.

Recent, Alina Gorghiu transmitea că PSD încearcă să îi blocheze pagina de Facebook, după ce social-democrații timișeni au depus sesizări la Biroul Electoral Județean Timiș cu privire la mesaje postate în campania electorală.

CITEȘTE ȘI: Alina Gorghiu acuză PSD că duce o campanie murdară, cu atacuri la persoană: „Își pierd timpul încercând să îmi blocheze pagina de Facebook”