Alina Gorghiu acuză PSD că duce o campanie murdară, cu atacuri la persoană: „Își pierd timpul încercând să îmi blocheze pagina de Facebook”

untitled design set 970x90 px

Senatorul PNL Alina Gorghiu, candidat pentru încă un mandat din partea Timișului, face un apel la social-democrați să se oprească din a depune sesizări la Biroul Electoral Județean menite să înlăture postări de campanie ale acesteia făcute pe rețelele sociale. 

Biroul Electoral Județean Timiș a respins, vineri, două sesizări depuse de social-democrați cu privire la postări apărute pe pagina de Facebook a Alinei Gorghiu și a PNL Timiș. Textul uneia dintre postările candidatului PNL Timiș la Senatul României este însoțit de o fotografie cu protestele din 10 august și sintagma „Fără PSD”, iar în cea de-a doua postare apare semnul interzis tratat peste semnul electoral al PSD. Cei de la PSD le consideră jignitoare și defăimătoare, însă BEJ Timiș a dispus respingerea acestora, printre altele, pentru că „suntem în prezența unei exercitări cu bună-credință a dreptului la liberă exprimare”. Cele două hotărâri pot fi consultate aici și aici.

„Își pierd timpul încercând să închidă, să conteste și să blocheze pagina mea de Facebook. Sunt niște plângeri prin care încearcă să îmi îngrădească libertatea de exprimare pe pagina de Facebook. Fac un apel la colegii din PSD Timiș care duc o campanie murdară, cu atacuri personale, să înceteze pentru că vor vedea pe 6 decembrie că nu le va aduce niciun punct în plus genul acesta de campanie”, a declarat Alina Gorghiu.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare a debutat în 6 noiembrie și se încheie în preziua votului, în 5 decembrie.

(E)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/