Pact național în tabăra liberală! Acces interzis pentru primarii din PSD!

Liberalii se pregătesc de campania electorală! Deputatul Ben-Oni Ardelean explică de ce primarii pesediști nu pot intra în PNL ca să câștige un nou mandat. Deputatul atacă discursul fake news al social-democraților cu privire la modul în care Ludovic Orban guvernează țara.

PNL Timiș creionează un calendar de campanie și pregătește chestionarele pentru alegeri. În urma sondajelor din teritoriu, liberalii speră să aibă informații reale din teren care să îi ajute să-și definească o strategie de campanie. Obiectivul peneliștilor este să obțină un scor cât mai bun în județ și să câștige primării în localitățile unde edilul are o altă culoare politică. „Nu am intrat încă în campanie, dar suntem într-o logică de campanie. Acum suntem într-o perioadă de precampanie. Am luat câteva decizii la nivel de PNL în Biroul Executiv Național, anume să finalizăm un calendar de campanie cât mai curând. În anumite zone vor începe sondaje pentru toți cei care sunt în pozițiile de competiție. Acest lucru o să ne ofere o imagine foarte clară despre ce avem în teritoriu. Ne interesează foarte mult Timișul și în zonele unde nu avem primari cum să facem să câștigăm primării”, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Deputatul a răspuns tranșant zvonurilor că unii primari PSD și-au negociat intrarea în PNL pentru a-și asigura încă un mandat în fruntea localității pe care o reprezintă. Ben-Oni Ardelean spune că există o decizie care interzice primirea de social-democrați în tabăra liberală. „Există tot felul de discuții dacă luăm primari sau nu luăm primari. Există o decizie a Biroului Politic Național în care nu acceptăm niciun fel de transfer din partea PSD la PNL. Nu luăm pe nimeni”, a explicat liberalul.

Ben-Oni Ardelean s-a arătat deranjat de informațiile vehiculate în spațiul public de pesediști. Liberalul consideră că PSD aruncă praf în ochii alegătorilor și criticile aduse nu au nicio bază reală. „Aș vrea să ridic un avertisment. Am sesizat că există o campanie puternică de fake news din partea PSD. Sunt câteva tematici pe care le-au preluat și pe care dimineață, la amiază și seara le perindă pe la toate televiziunile, pe la toate agențiile de știri. «Taie pensii, salarii, nu mai cresc alocațiile, nu reușesc să plătească salariile» și așa mai departe. Încearcă să arunce praf în ochi electoratului”, a încheiat deputatul.