Pacientă suspectă de coronavirus, transportată cu izoleta de la Aeroportul Internațional Timișoara!

aeroportul international timisoara
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Crește numărul persoanelor suspecte de coronavirus, dar până acum statistica nu este una îngrijorătoare. Trei cazuri au fost confirmate în România, iar șapte probe evaluate astăzi, la Timișoara, au avut rezultat negativ.

Stare de alertă în această după-amiază la Aeroportul Internațional din Timișoara. O femeie de 35 de ani care a venit din Trentino, Italia a fost transportată în condiții de maximă siguranță la Spitalul „Victor Babeș”. „La evaluarea din Aeroport a prezentat tuse și tulburări respiratorii. Avionul și spațiul în care s-a efectuat triajul au fost dezinfectate”, au transmis reprezentanții DSP Timiș.

Avionul a aterizat în jurul orei 15.00 însă echipajul de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență a ajuns abia după o oră. În tot acest timp, persoana suspectă de COVID-19 a stat într-un spațiu izolat de încăperile comune. Acest spațiu este destinat doar persoanelor care vin din zone de maxim risc. Femeia este internată acum la spitalul de la Pădurea Verde unde va fi monitorizată și testată.

promovare banner maxagro

Medicii de la unitatea sanitară au anunțat că tot astăzi au mai recoltat probe de la o altă persoană care a venit din Milano în 15 februarie și care s-a deplasat singură la spital pentru că a prezentat febră, durere în gât și tuse. Sunt așteptate rezultatele acestor două cazuri, dar și cele ale pasagerilor care au călătorit alături de femeia de 38 de ani diagnosticată cu coronavirus. În total, este vorba despre 11 teste.

publicitate tmc 640