Pachete cu produse de igienă pentru persoanele defavorizate! Județul Caraș-Severin a primit peste 12.000 de colete

Distribuirea pachetelor de igienă este verificată de echipe mixte. Peste 12.000 de colete sunt distribuite persoanelor defavorizate din Caraș-Severin.

Prin Programul Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, derulat de Guvernul României, 12.625 de pachete de igienă vor fi distribuite cetățenilor din Caraș-Severin. Prefectul Cristian Gâfu a dispus deplasarea unor echipe mixte de verificare la fața locului pe tot parcursul recepției coletelor. Recepția s-a derulat în intervalul 17-22 iunie și au fost verificate 35 de UAT-uri. Beneficiarii sunt persoanele singure cu drept la un venit minim garantat, familiile care primesc alocație pentru susținerea familiei, cei aflați temporar în situații critice de viață, persoanele cu handicap grav sau accentuat și cele aflate în așezări informale.

Pachetele conțin produse de igienă de bază, adică pastă de dinți, detergent, săpun lichid, periuțe de dinți și altele. Distribuirea are termen de 45 de zile de la recepție să fie finalizată pentru beneficiarii finali din categoriile cu venit minim garantat și alocație pentru susținerea familiei. Pentru celelalte categorii, termenul de livrare a pachetelor este de 15 zile.

leader board 728 x 90 px