Ovidiu Zaberca se gândește să renunțe la automobilism! Definitiv!

2016 nu a fost anul pilotului reșițean Ovidiu Zaberca. Problemele tehnice nu i-au dat pace, iar ieșirea în decor din timpul Trofeului Teliu îl face să se gândească la modul cel mai serios să renunțe la cursele de viteză în coastă.

Fostul campion al Grupei H în perioada când reprezenta ACM Sport Reșița a avut parte de multe ghinioane în acest sezon al Campionatului Național de Viteză în Coastă. A punctat doar în trei din cele șase etape derulate până acum în acest an, fiind conștient că e greu, dacă nu imposibil, să se mai apropie de podiumul general în aceste condiții.
La Trofeul Teliu pornea cu gândul de a-și testa mașina, în perspectiva unei eventuale participări integrale în 2017. Dar, în prima manșă de antrenamente a ieșit în decor, și-a avariat destul de rău mașina de concurs, Mitsubishi Lancer EVO VIII, scăpând din fericire nevătămat.
Ovidiu Zaberca povestește cum s-a întâmplat evenimentul ce a dus la abandonul său și spune că se gândește chiar să renunțe la curse: „Am frânat târziu, am blocat roțile și când am încercat să redresez a fost prea târziu. Am sărit afara și am lovit mașina destul de tare. Se pare că ăsta nu a fost anul meu. Poate ar trebui să reconsider ce fac”.
Vedeți mai jos ieșirea în décor a lui Ovidiu Zaberca și tractarea mașinii.

Video: nnn-autoblog.com