[FOTO/VIDEO] Cursă nebună pe Calea Timișoarei! Cu alcool și fără permis!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un tânăr din Reșița, încurajat de aburii alcoolului, a distrus totul în cale după ce s-a urcat la volanul unei autoutilitare. Deși nu avea permis, bărbatul nu a ezitat să își pună viața în pericol, luându-și și câțiva prieteni în cursa riscantă.

Un tânăr de 23 de ani din Reșița putea declanșa o tragedie noaptea trecută pe Calea Timișoarei. S-a urcat la volanul unei autoutilitare, deși nu avea permis de conducere și consumase deja câteva pahare de alcool. Într-o curbă la stânga, pierde controlul volanului, lovește o bordură, distruge vana unei țevi de gaz, smulge un indicator rutier și firida unei rețele de distribuție a energiei electrice. Cursa nebună se oprește într-un stâlp de iluminat, de unde autoutilitara este aruncată într-un autoturism parcat.

YouTube video

promovare banner maxagro Muzeul TM

În urma accidentului, șoferul teribilist a fost rănit ușor, la fel ca ceilalți doi pasageri care îl însoțeau. Cu toții au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a dovedit că tânărul avea o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, așa că i s-au prelevat probe de sânge.

Tânărul de 23 de ani din Reșița este cercetat pentru vătămare corporală, conducere fără permis și sub influența alcoolului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157670258109903″]
STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/