Oțelu Roșu, în sărbătoare. Mii de participanţi la Ruga Oraşului!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Câteva mii de locuitori ai Văii Bistrei au venit în centrul orașului Oțelu Roșu, cu ocazia sărbătorii Ruga la Oraș, o manifestare intrată în tradiția orașului de pe Bistra, organizată de către Primăria, Consiliul Local, Casa de Cultură și Organizația DJ-ilor, Artiștilor, Muzicologilor, Producătorilor și Interpreților.

Deși capricioasă în primele două zile, vremea i-a lăsat pe participanții la sărbătoare să asculte muzica populară și să poată savura la mese o bere sau un suc. Nu au lipsit micii și frigăruile, mâncarea la ceaun sau porumbul fiert și colacul secuiesc, unul dintre produsele cele mai căutate la astfel de acțiuni.

Dacă în prima zi cap de afiș a fost solistul de muzică populară Adrian Stanca, care nu a venit cu mâna goală și a demonstrat talentul muzical din familie prin cele două fete, și ele soliste de muzică populară, în a doua zi muzica de petrecere a fost bine primită de oțelari. Cel care a încântat publicul cu piesele sale a fost artistul Raul, spectatorii aplaudând minute în șir prestația solistului.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Astăzi Ruga la Oraș se încheie așa cum a început, cu petrecere pe muzică populară, cel care va invita bănățenii de pe Valea Bistrei la doine, hore și brâuri fiind nimeni altul decât Nicu Novac, cu o carieră artistică de 37 de ani. Cântări ca „Am umblat în lume”, „Mi-s primar la mine-n sat” sau „Lumea asta-i rău făcută“, „Am avut o viață”, „Mulți ar vrea să îmi ia locul” au ajuns adevărate șlagăre care sunt cântate la orice petrecere de toată lumea. Însă la Oțelu Roșu Nicu Novac le va interpreta cum numai el știe.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/