Oțelarii de la Ductil Steel au depus coroane de flori la mormintele ostașilor ruși

Întreprinderile Mechel din Romania au participat la ceremoniile prilejuite de depunerea coroanelor de flori la mormintele ostașilor ruși și români, căzuți la datorie în cel de-al Doilea Război Mondial.

Ceremoniile omagiale de depunere a coroanelor de flori au avut loc în toate orasele în care Ductil Steel are puncte de lucru, inclusiv la Oțelu Roșu.

Delegațiile întreprinderilor Mechel Târgoviște, Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Oțelu Roșu, precum și reprezentanți ai primăriilor, autoritatilor locale, poliției și armatei au depus coroane și jerbe de flori la monumentele și mormintele ostașilor ruși și români, marcând printr-un moment de reculegere jertfa eroilor militari.

„O delegație a Companiei Mechel a participat și la ceremonia comemorativă, organizată de Ambasada Federației Ruse în Romania, la Cimitirul Eroilor Sovietici din București, prilej cu care a depus la Monumentul Eroilor o coroană de flori în semn de omagiu și recunostință”, a spus Irina Șiman, purtătorul de cuvânt al companiei.

tmc 640