Oribila crimă din Ticvani nu are încă vinovați. Giuca vrea să scape de omor!

 

Cele două persoane responsabile de moartea unui om au ajuns în această săptămână din nou în fața instanței. Procesul de fond n-a început încă, înfățișarea soldându-se cu o nouă amânare, dar și cu prelungirea stării de arest.

Apărarea lui Ionuț Giuca, una dintre persoanele care a participat și contribuit la decesul lui Ionel Berlogea, le-a cerut magistraților să schimbe încadrarea faptelor sale, urmând ca instanța să se pronunțe în acest caz. „Ia act de cererea de schimbare a încadrării juridice a faptelor formulată de inculpatul Giuca Ionuţ Bogdan, prin apărătorul său”, se arată în soluția pe scurt a instanței cărășene.

crima5 crima3

De asemenea, Tribunalul Caraș-Severin a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Gheorghe Cocora și Ionuț Giuca, ambii fiind cercetați în prezent pentru omor sau alte violențe, în sarcina lui Cocora reținându-se însă și o altă infracțiune, aceea de conducere a unui vehicul fără permis. O nimica toată în raport cu grava faptă pe care a săvârșit-o!

Prin urmare, judecătorii au decis prelungirea măsurii arestului preventiv până pe data de 6 decembrie 2015, inclusiv. Apărarea celor doi are drept de contestație în 48 de ore.

crima4 crima1

Reamintim că localnicii din Ticvani au fost șocați de crima săvârșită în comuna lor și au afirmat în repetate rânduri pentru Express de Banat că Ioan Berlogea a fost omorât în stil mafiot. Acesta primise amenințări de mai multe ori de la Gheorghe Cocora pentru că urmărea fenomenul tăierilor ilegale de lemn de pe raza localității. Prin urmare, cei doi inculpați l-au agresat lovindu-i mâinile să nu mai poată suna la 112 și i-au tăiat picioarele să nu îi mai poată urmări.