„Organizaţia PSD Caraş-Severin le-a fost dată lui Vela şi Mocioalcă de către Bucureşti, cel mai probabil la un troc cu un alt judeţ”

untitled design set 970x90 px

În politica din Caraș-Severin va fi mai ceva ca-n reality show-ul Asia Express. Cu ipoteza bagajelor pregătite, primarii social-democrați sunt gata să spargă „audiențele” cu PNL Express și Pro România Express în cadrul alegerilor locale din acest an.

Dacă o parte din electoratul cărășan pare extaziat de posibila alianță între PSD și Pro România, Stânga unită fiind garanția că județul va rămâne roșu pentru încă patru ani, unul din președinții filialelor social-democrate dă de înțeles că nu e cazul ca votanții să se-mbete cu apă rece, întrucât nimic din ceea se expune nu are legătură cu jocurile făcute în bucătăria internă a celor două formațiuni, transferurile-bombă ale PNL-ului nefiind povești de adormit copiii, ci realitatea pură, asta deşi preşedintele interimar al organizaţiei PSD Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a explicat că a primit confirmarea edililor în funcţie social-democraţi pentru munca în echipă în cadrul următorilor patru ani.

„Mă întrebați despre posibila alianță între PSD și Pro România? Dumneavoastră nu ați aflat că la nivel județean s-a semnat un protocol cu Pro România? Ce să vă spun eu? Da, în urma acestui protocol vor pleca mai mulți primari PSD în funcție, atât la PNL, cât și la Pro România, vor pleca chiar organizații unde nu avem primari în funcție, iar Organizația PSD Caraș-Severin le-a fost dată lui Vela și Mocioalcă de către București, cel mai probabil la troc cu un alt județ”, spune președintele Organizației PSD Moldova Nouă, Nelu Zaberca.

Referitor la posibilul pact politic dintre cele două formațiuni în vedea reîntregirii Stângii, Zaberca se arată profund dezamăgit, mai ales că nimeni nu a cerut părerea celor din teritoriu, semn că opinia celor mici este nesemnificativă în acest caz: „Nu, nu am am părere bună despre o posibilă alianță PSD și Pro România. Se pare că părerea noastră, a celor din teritoriu, nu contează. Nimeni nu a fost consultat: nici primarii, nici președinții de organizații și nici foști membri ai BPJ. Cu siguranță, protocolul s-a semnat pe «genunchi» la Caransebeș. Cu toate acestea, pot să vă spun că nu fac parte din «fugari». Sunt membru de partid de 20 de ani. Atât eu, cât și filiala PSD de la Moldova Nouă ne-am făcut treaba în acești ani”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/