”Organizația de tineret funcționează foarte bine”. În PRO România, apele s-ar fi liniștit după furtună

untitled design set 970x90 px

PRO România vrea să dea semnale că merge cu bine înainte, deși a avut parte de ceva ”furtuni interne” de când există organizația din Timiș. În speță, în noiembrie a fost un scandal mare în organizația de tineret, după sosirea lui Adrian Buda, când s-a și trimis o scrisoare deschisă presei. Coordonatorul filialei Timiș, Adrian Pau, spune însă că lucrurile sunt roz.

Acum, la început de an, Pau spune că organizația de tineret nu e măcinată de nicio problemă și spune că și la capitolul femeilor din partid, lucrurile merg într-o direcție bună. ”Organizația de tineret funcționează foarte bine. Am avut o ședință cu 20 de tineri, am și postat pozele. Organizația a început să prindă o formă, atragem tineri din județ. Organizația de femei e și ea pe drumul cel bun. Chiar astăzi s-a înființat organizația de femeie de la Sânnicolau Mare”, a precizat Pau, care spune că în PRO România Timiș e o activitate tot mai intensă.

În noiembrie, David Bota a plecat din partid și a trimis o scrisoare semnată de 34 de persoane. Pau spune că mulți nu erau membri de partid, ci doar simpatizanți. De asemenea, Mihai Nastasiu a plecat și el de la Tineretul din partidul condus de Ponta, la PNL. ”Au plecat maximum cinci membri, restul erau simpatizanți. Sperăm să nu mai avem episoade neplăcute și să-i lansăm noi și să candideze în altă parte. Dar viața e complexă. David Bota și Mihai Nastasiu sunt doi tineri, care dacă aveau răbdare, puteau face politică. Eu pun totul pe seama tinereții, sunt sigur că se vor regăsi în politică”, a mai spus deputatul Adrian Pau.

În noiembrie, David Bota și alții care i s-au alăturat au trimis o scrisoare deschisă presei în care se plângeau de numirea lui Adrian Buda. Impresar artistic, prieten cu mulți din lumea fotbalului timișorean, Buda a rămas la conducerea organizației de tineret PRO România Timiș.

Citește și: „Distrugerea definitivă a unei organizații de tineret”. Scandal în PRO România Timiș!

foto: facebook.com/pg/PRO-România-Organizația-de-Tineret-Timiș