UPDATE. Accidentele se țin lanț în Timiș! Incident rutier cu victime multiple după impactul dintre două autoutilitare

Încă un accident rutier s-a produs în jurul orei 9 într-un sat din județul Timiș. Șase persoane au ajuns pe mâna medicilor după impactul dintre două autoutilitare.

Polițiști, pompieri și medici au intervenit de urgență în satul Gelu, comuna Variaș din județul Timiș, după ce două mașini s-au ciocnit.

„În accident au fost implicate două autoutilitare cu 8 persoane. Au rezultat 6 victime (conștiente, cu politraumatisme). Acestea au fost preluate de ambulanțele aflate la fața locului și transportate la UPU Timișoara. Patru dintre ele cu echipaje SAJ și două cu echipaj SMURD”, transmite Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al pompierilor timișeni.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Accident mortal pe DN 6, în județul Timiș! Copil de 3 luni, implicat în impact!

UPDATE, ora 12.10

Polițiștii din Timiș oferă detalii despre condițiile în care s-a produs accidentul din satul Gelu. Se pare că incidentul a fost produs din cauza unui șofer de 47 de ani care nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei. „A pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 48 de ani. În urma impactului au rezultat 6 victime, respectiv 2 pasageri din autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 47 de ani și din autoutilitară, bărbatul în vârstă de 48 de ani, împreună cu alți 3 pasageri”.