Ordin de la prefect, pentru salubrizarea Timişoarei!

po 1000x100px (3)
explo 1000x200

S-au primit nenumărate sesizări din partea cetățenilor la Garda de Mediu, iar în presă au apărut tot mai multe articole cu referire la starea de salubrizare a municipiului Timișoara.  


Din acest motiv, prefectul județului Timiș, Eva Andreaș, a dat ieri un ordin ce impune crearea unei echipe mixte de autorități care să rezolve problema deșeurilor din oraș. Ordinul a fost dat în cadrul ședinței Colegiului Prefectural al județului Timiș.

Autoritățile care trebuie să investigheze și să rezolve problema gunoaielor și frunzelor de pe străzile din Timișoara sunt: DSP Timiş, Garda de Mediu – Comisariatul Județean Timiș și IPJ Timiș.

banner 1000 x 100 hd
expresb 1000x100

„Colcăie orașul de frunze, de deșeuri… pe străzi. Și în zonele publice! Acest fapt este cel mai grav! Este bine-venit acest ordin al doamnei prefect de a acumula toate autoritățile la un loc!”, a precizat comisar-șef Lavinia Alina Călușeru, Garda de Mediu – Comisariatul Județean Timiș.

Primăria Timișoara a fost amendată de Garda de Mediu, în primăvara acestui an, tot pentru deșeurile de pe străzi! Și atunci, prefectul de Timiș, Eva Andreaș, a dat ordin pentru o comisie mixtă care s-a ocupat de problemă.

Sursă foto: Facebook Eva Andreaș

banner 1000 x 100 hd
upt 1000x100
03 britannia 1000 x 100 gif