Oravița, văzută de sus! Senzații extreme la zeci de metri altitudine! [FOTO]

Senzațiile tari și adrenalina dusă la extrem au fost ingredientele pregătite pentru cei care s-au aventurat să facă o plimbare aeriană cu parapanta cu motor.

Cerul Oraviței a fost invadat ieri de parapante cu motor. Locul de plecare într-o incursiune în zona senzațiilor tari a fost stabilit în vecinătatea Oraviței, înspre satul aparținător orașului din Valea Carașului, Răchitova. Acțiunea a fost organizată de un grup de prieteni pasionați de sporturi extreme din Oravița, care au ales să-și petreacă timpul liber într-un cadru natural. Cei care au vizitat locația, fie din curiozitate, fie din dorința de a atinge cote extreme ale adrenalinei, nu au avut ce regreta. Parapantele cu motor au colorat văzduhul deasupra Oraviței. Dincolo de aventura aeriană, cei prezenți au putut savura și delicioasele preparate gătite la ceaun și grătar.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157670988990004″]

leader board 728 x 90 px

Astfel de evenimente ar putea fi frecvente în orașul de pe Valea Carașului, întrucât Primăria Oravița a avut un prim contact cu proprietarul parapantelor cu motor în vederea unei posibile colaborări.