Orașul „tapetat” cu afișe interzise

Deși orașul se află în plină campanie electorală, nu afișele candidaților sunt cele care dau bătăi de cap Poliției Locale Reșița.

Potrivit Biroului de presă al Primăriei Reșița, două companii au fost amendate din cauza amplasării de reclame și afișe publicitare în locuri interzise. Amenda, în valoare de 500 de lei pentru fiecare manager al celor două firme, a fost acordată din cauza postării afișelor în zona Bulevardul Republicii, pe arbori și stâlpi.

De asemenea, au fost găsite afișe ale Teatrului Nottara, amplasate în stațiile de autobuz și în alte locuri nepermise din oraș, dar fără să se scrie nicio amendă, deocamdată fapta fiind în curs de verificare.

În cazul afișelor electorale, în urma verificărilor efectuate de Poliția Locală, doar o singură abatere de la lege a fost sesizată. În Staţia Universităţii, sensul de mers spre Muncitoresc, erau aplicate afişaje electorale, dar, pentru remedierea situaţiei, Poliţia Locală a luat legătura cu stafurile de campanie ale candidaţilor ale căror afişe erau expuse.