Opt milioane de lei vor fi investiți în modernizarea dispensarului din comuna Cornereva

cornereva

Dispensarul uman din cea mai mare comună din Caraș-Severin urmează să intre în reparații capitale, după ce Primăria Cornereva a obținut finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Pe lângă reabilitarea, proiectul de modernizare mai prevede și dotarea unității cu mobilier și echipamente necesare desfășurării actului medical.

Opt milioane de lei vor fi investiți în dispensarul din comuna Cornereva, în incinta căruia, în prezent, funcționează și un centru medical de permanență. Primarul comunei, Nicolae Novăcescu, spune că este într-o permanentă corespondență cu firma care a câștigat licitația pentru proiectare și execuție, însă nu i s-a comunicat data la care ar urma să demareze și lucrările propriu-zise.

Dispensarul îl avem prins prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Nu am început încă să lucrăm la el, pentru că suntem tot în tratative cu constructorul. Finanțarea este garantată, însă vom vedea ce urmează, pentru că nu este finalizată proiectarea. Mai sunt ceva probleme pe care constructorul trebuie să le rezolve. Acesta a câștigat cineva licitația la pachet, proiectare cu execuție. Valoarea proiectului este de opt milioane de lei, iar proiectul mai prevede și dotarea unității cu mobilier și echipamente necesare desfășurării actului medical.”, a explicat Novăcescu.

leader board 728 x 90 px